Tuesday, 28 August 2012

Gambar Raya..

Semalam dah post entri pasal raya..bila tengok gambar-gambar dalam kamera ada jugak lah sikit gambar raya..boleh lah share sikit-sikit..

Kueh Raya..kumpul banyak-banyak rasa semua kueh yang ada..

P.Long..Mak..Zack ngn Amer..

Family P.Long..

BBQ malam 1st Raya..baru nak bakar dah hujan..terpaksa pindah ke bawah garaj..padahal hujan kejap je pun..

BBQ bawah garaj..yang adik-adik men bunga api pulak dekat tepi tu..hihi..seronok ramai-ramai ni..:))

Sesi membakar ayam..hotdog dan paling banyak otak-otak..Cik Lehan beli 250 otak-otak untuk dibakar malam ni..


Melaka yang dirindui..hehe..Sempat pegi makan sekejap je dekat sini..tu pun ramai jugak orang dekat sini..kene pusing sekali dulu tuk cari parking..ada beberapa perubahan jugak dekat Melaka ni..last pegi Melaka tahun lepas..

Disebab kan handbag tertinggal jadi untuk berjalan raya pakai handbag ni la..dah lama beli bag ni..tapi masih elok..aku pun suka gak pakai kalau dengan baju kurung..

Huhu..dah habis raya..nak balik dah..huhu..

Hujung minggu ni cuti merdeka..ramai yang kenduri..tapi tak kemana pun..en.bf pulak baru bg tau tadi minggu ni die kene ke Labuan..lepas tu balik KL jap dan kene sambung pegi KK pulak..Labuan nanti die pegi onshore je..tapi KK nanti die akan pegi offshore..aku rasa agak lama sebab nak commissioning project..disconnected again..huhu..

2 comments:

  1. ooo...suami akak keja offshore ke?
    mesti jarang jumpa kan..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boifren je baru Liya..
      tak kawen lg..haha..
      die jg bhgn projek..
      slalu la outstation..
      bole kt tiap bln mesti ada..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...