Saturday, 7 July 2012

My Green Tea..

Hari tu tengah makan sambil teman Zila buka puasa tetiba mak call bagi tau nak datang weekend ni..tanya ada benda nak pesan mak bawak ke tak..dengan lajunya bagi tau mak beberapa barang yang tertinggal minta mak bawa termasuk lah Green Tea..rasa kekurangan pulak tak minum green tea..lagi pun dekat sini memang tak de jual..
 
Semalam mak call lagi dan bagi tau ayah confirm nak datang hari ni..bawa wan dengan zack sekali.. terus bagi ingatkan dan minta mak bawa barang keperluan yang tak cukup..ingatkan mak bawa green tea atau bawak yang ada dekat rumah..tapi zack dah minum setiap hari maka tinggal beberapa paket je lagi..huhu..kalau nak beli memang ada jual dekat Jusco je..huhu..

Pukul 10 lebih tadi mak bagi tau die dah dekat..terus siap-siap dan pegi makan..masa makan mak bagi tau ada belikan green tea untuk aku..yeay..mak siap bagi tau g Jusco semata-mata nak belikan green tea untuk aku..hati mak ayah..semua nak kan yang terbaik untuk anak die kan..kalau mampu tu mesti akan cuba tunaikan kemahuan anak..huhu..terharu ok..hehe..

Masa angkat-angkat barang tadi ada paper bag..sampai bilik bukak sekali tengok.....tadaaaa..
 
 
Mula-mula ingatkan paper bag dekat rumah mak isi barang-barang aku..lepas tu nak ambil barang dalam paper bag ni..
 
 

Cantik nye packing..siap kotak besar dan paper bag yang cute..memang marketing strategy yang sangat bagus..customer kalau beli pun rasa tertarik sangat dan rasa berbaloi..ke aku sorang je yang teruja sangat ni..hahaha..


Belakang kotak yang cute tu nampak lah 2 kotak green tea dan satu bekas air..


Setiap kotak ad 30 tea bags jadi total ada 60 tea bags..bolehlah tahan untuk dua bulan sebab sehari minum sekali je sebelum tidur..bekas air tu pun cute je..siap ada cartoon lagi..1200 ml..besar bekas air nye..mula-mula ingatkan flask..aku tengok dekat resit dalam paper bag ni total RM49.80.. berbaloi la rasanya dengan 60 tea bags dan bekas air ni plus paper bag dan box yang cute..:))

Nak tau lebih lanjut ble check web Purple Cane..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...