Monday, 23 July 2012

I got the call..

Semalam kan bangun-bangun je dari tidur terus on kan henfon..ada tiga miscalled dari nombor yang tak dikenali..call balik memang nan hado lah..tak berjawab..sampai malam tau aku call kejap line busy..kejap tak berangkat..aku tau tu mesti en.bf yang call..cuma berharap dia call aku balik..kecewa:((

Hari ni aku free se free nye..pagi aku memang free..agenda petang pulak cancel..dari pagi bukan men lagi masing-masing sms..Amar siap call lagi..caring sungguh..hehe..jadi hari ni melepak je atas katil online..baca novel..ada buku fizik dengan math atas katil ni gak..

Tapi tadi tetiba dapat call dari nombor yang sama..bila tengok je nombor laju je angkat..happy je dengar suara en.bf..bertanya khabar dan macam-macam berbual..tapi tak boleh borak lama kan..

Alhamdulillah die sihat je..suara pun ceria je..makanan tak berapa sedap die cakap..hehe..tapi layan je la kan..makan free..Insyaallah kalau tak de pape dia akan balik esok atau rabu..

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...