Wednesday, 18 July 2012

Gembira dan rindu..

Lama dah tak menulis..sibuk sikit..hehe..Mood hari ni adalah 


Alhamdulillah hal untuk part ni dah settle..semalam bukak email happy je..dapat semua doc..nak print dekat library tak boleh..PDF file pun tak boleh baca..kene pegi dekat luar..lepas print terus submit..hari ni dapat call..dah boleh transfer dan bayaran dapat dikurangkan seribu lebih jugak lah..:))..Syukur sangat..dapat jimatkan masa dan duit..beranjau jugak lah proses ni..tiga minggu ni serabut je lah selagi tak settle hal ni..bagi document asyik tak solid je..So untuk part ni dah settle..ada lagi tak settle untuk depan punya..nak buat cepat-cepat lah..nanti tak delah serabut macam ni..

Dan hari ni pun mood..


Bukan hari ni je..untuk seminggu ni..disconnected dengan en.bf selama seminggu..die outstation lagi tapi kali ni tak boleh contact terus..no SMS, no email..huhu..nak booking ticket flight balik raya pun tertangguh..huhu..nak discuss pasal fluid mechanics ngn software tangguh..Rindu giler..huhu..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...