Thursday, 12 July 2012

Aktiviti Petang..

Pagi ni bangun agak awal..walaupun semalam tidur agak lambat..pukul 10 lebih dah bangun..awal la kira untuk hari cuti kan..bagus jugak bangun awal tadi..lepas breakfast skipping kejap..lepas tu Dja dah contact untuk few thing..hal English tak settle lagi..even almost..come on la..benda simple je kot..huhu..lepas tu hal Math pulak..Dr. yang aku email Selas lepas tak respond pulak..email Dr yang pengerusi rancangan pulak..die pun forward dekat Dr. yang tak reply tu sebab dia ada dekat UK sekarang..harap semua urusan dipermudahkan secepat yang mungkin..Amin..

Lepas tu confirmkan document yang en.bf tolong faks kan..dari hari Selasa gak tak silap die faks kan tapi semalam aku call tak dapat lagi pulak..mintak en.bf tolong faks kan lagi..Alhamdulillah dah received..so boleh proceed application..

Dari malam kelmarin tak silap dah plan dengan Mira untuk pegi jogging dekat pantai hari ni..mula-mula ingat nak pegi pagi..tapi tukar plan pegi petang..tapi tak jogging pun..jalan kaki je..Mira baru lepas makan masa tu..jalan kaki pun jauh..tapi aku suka sebab mengeluarkan peluh..view nya cantik je..menikmati keindahan ciptaan Tuhan di petang hari..hehe..jom layan gambar..






 Nampak kapal-kapal yang berlabuh kecik-kecik dekat hujung sana..




 Ni dah senja..warna langit pun dan bertukar..

Indahnya alam ciptaan Tuhan..Subhanallah..petang-petang seronok jugak jalan-jalan cuci mata sambil tu elok jugak untuk kesihatan..

2 comments:

  1. Mira tu siapa ek?
    semoga segala urusan akak berjalan dengan lancar..=)
    eh, akak ke, manalah tau sebaya?
    hihi..
    lama dah saya tak jalan2 di pantai tau..
    huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mira tu hsemate skrng..
      tu lah..harap semua brjalan dgn lancar..
      akak kot..hehe..
      ye ke..nnt boleh la cuti2 m'sia di pantai..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...