Sunday, 3 June 2012

Wedding..

Hujung minggu ni banyak betul jemputan ke majlis hujung minggu ni..sampai ada majlis yang aku tak dapat pergi..huhu..jadi dari hari jumaat tu aktiviti memang memenuhi jemputan..jadi layan gambar wedding la ye..

 1hb Jun 2012: kak Su kawen..petang tu wedding dan malam nya berinai..aku tak pegi majlis akad nikah cuma attend majlis berinai malam tu..lepas makan laju-laju balik nak tengok Miss Ahjumma..hik..

Pic berinai
2hb Jun 2012: 1) Pagi Sabtu bangun awal sebab P.Long n family awal-awal pagi lagi dah sampai rumah..breakfast sama-sama..
Dalam pukul 9 ayah dengan mak dah gerak ke Kelantan..jemput Tok Tih dan Wan Tih dekat jelebu dulu sebelum meneruskan pejalanan ke Kelantan untuk majlis perkahwinan B.Wan..
Wan, atok, p.long ngn m.long g majlis dulu..besa la orang tua orang penting majlis kan..hehe..
Aku dengan adik-adik datang lambat sikit..datang-datang terus makan..pengantin lelaki nya sampai lambat sebab jalan jem..sabtu banyak kenduri kan..

entrance

aksesori yg cun..


Kak Su and hubby
Kak Su and hubby

Lepas balik dari kenduri nak pegi beli ubat kedai tutup la pulak..
Petang nyer dating dengan en.bf..pagi tu dia baru balik dari Terengganu..pegi makan ais krim..lepas tu singgah expo nak lawat booth Ros..sebat beberapa kerepek..hehe..
Malam Sabtu tu hantar wan, atok dan adik ke Stesyen Keretapi..semangat sampai 2 kereta hantar tiket pukul 1135 ke Kelantan..ada kemalangan betul-betul depan stesyen..ada India meninggal dunia kene langgar masa lintas jalan..jam pulak jalan ke stesyen..

3hb Jun 2012: Ke Majlis perkahwinan Fahmi..kawan masa sekolah menengah dulu..

Fahmi dan wife.. 
 Hari ni majlis perkahwinan B.Wan..tak dapat pegi..lagi pun jauh..Insyaallah kalau ada rezeki boleh ke majlis dekat rumah B.Wan dekat S.Alam nanti.
Hari ni jugak majlis pertunangan Ikin..besfren dari sekolah sampai matrik..sori lah dik tak dapat datang..Insyaallah kawen nanti aku datang..
disebabkan majlis Fahmi adalah majlis perkahwinan dan lagi dekat dengan rumah..aku pilih untuk ke majlis Fahmi untuk hari ni..hehe..

Kepada sepupu dan kawan aku yang berkahwin semoga bahagi hingga ke akhir hayat..dimurahkan rezeki dan cepat-cepat dapat baby ye..:))


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...