Sunday, 17 June 2012

Tiada kereta ku bawa kau jalan-jalan..

Semalam dating the whole day dengan en.bf..Pegi beli seliper..mungkin die kesian sebab aku xde seliper da..minggu depan dah berjauhan..huhu..

lepas pg beli seliper pg beli pencuci muka..banyak betul jerawat naik sekarang..huhu..then pg makan tengah hari..plan nak tengok wayang..en. bf ajak tengok snow white tapi tiket available pukul 7 malam..lama lagi nak tunggu..lepas tu pg basuh kereta dia..and lastly gerak balik kl..

Sebelum balik makan malam dekat William Corner..masa dalam kereta sempat ambil gambar dari hp en.bf..gambar masa dekat Avillion..masa nak balik en.bf nak send email pasal keja die..dieorang kata dekat cafe ada internet connection..mula-mula pegi dekat Trader's Restaurant connection low..then pegi Sailor Drink Shop pulak..send pakai broadband aku asyik fail je..tu kene cari lain..rupe-rupenye memang tak bole send guna microsoft office..So send guna yahoo mail je la..

Dekat pintu utama ada banyak kereta mewah parking..tak tau la siapa yang punya kereta-kereta mewah ni..kalau lah dapat sebijik..tak pun dapat drive pun best gak kot..hehe..




Tapi kalau dapat pun macam tak sanggup je..dah la roadtax mahal..minyak mahal..maintenance mahal..no no no..

2 comments:

  1. Wow...
    cantiknya keta...
    Betul tu,
    harga keta dah cukup mahal..
    belum lg 'side effect'nya..
    dalam mimpi jelah boleh memiliki keta camni..
    T_T

    ReplyDelete
  2. tu lah..
    dpt ambil gambar je la..
    nak pakai tak mampu..huhu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...