Wednesday, 6 June 2012

Penat..

Tak baik mengeluh..tapi penat sekarang..banyak sangat benda nak buat sampai hal diri sendiri pun tak terurus..hujung bulan ni dah nak pegi Terengganu..

Sekarang tengah tunggu m.long amik nak pegi rumah die..dari hari Isnin berjanji nak datang tak datang-datang lagi..delay sebab atok ada..dekat rumah tinggal empat orang je jadi kalau atok nak pegi mana-mana aku la bawak kan..hari ni atok dah balik kampung balik..semoga selamat sampai..:))

M.Long tak berapa sihat..lagi pun kesian pulak dengan amir bila die mintak tolong ajar..sambil-sambil tu dapat jugak aku buat revision..tadi mak dah bising suruh pegi S.Alam jumaat malam ni..tengok lah macam mana..

Semalam tido lambat..tolong ta buat keje sekolah..punya lah 2 minggu cuti die rilek je x buat pape dari minggu lepas..aku tanya ade sekolah ke tak die rilek je..tinggal berape hari lagi nak balik johor baru malam tadi kata ada kerja..ada dua folio kene buat..malam tadi gak aku suruh die buat sebelum tido..buat sebanyak yang bole guna laptop aku sebab kene search internet sume..last-last aku biarkan die buat..aku tido dulu sebab kene bangun awal hari ni..nak hantar atok balik, hantar barang wafi dekat matrik dan g s'ban..

All the best untuk diri sendiri..hehe..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...