Sunday, 10 June 2012

Bosan dan rindu..

Masa mula-mula cuti hari tu balik rumah Jo ada dekat rumah..selain ayah, mak dan wan..tak lama lepas tu zack pulak balik cuti sem..bertambah meriah.. cuti sekolah dua minggu akim balik..lepas tu atok pun ada balik..luqman setiap weekend balik..nis jarang..

Hari atok balik sini Jo daftar dekat matrik..tapi weekend tu dia balik..matrik die pun tak jauh..dekat je dengan rumah..cuma da start blaja sibuk la sikit..even weekend pun tak selalu dapat balik..

Pertengahan minggu ke dua cuti sekolah atok da balik..hari ni pulak akim dah balik johor..huhu..semalam sempat hantar dia pegi beli kalkulator baru dengan beli stock makanan die..

Nasib baik lah zack balik lepas seminggu bulan julai nanti..tapi esok kene g rumah m.long balik..sebelum tu nak pegi kwsp dan tanya pasal insurans..beria kata nak call..tak call pun..bila nak suruh orang masuk suruh orang bayar laju je..tak bayar laju je bagi surat amaran la..bila nak stop ngn nak amik duit balik kene tunggu officer la..terhegeh-hegeh pulak ko buat keje..





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...