Thursday, 28 June 2012

Avillion Admiral Cove Port Dickson..

Last holiday aku pegi Avillion Admiral Cove..aku suka hotel ni sebab kawasan sekeliling dia cantik..dan yang paling utama sebab ada banyak kapal layar..jadi view dia lain dari hotel lain..stay dekat sini satu malam je..

Sebelum ni pernah datang sini makan-makan dengan en.bf..bawak adik-adik dan adik sepupu minum petang..datang jalan-jalan masa hantar zack balik Port Dickson..enjoy gambar-gambar view masa dah senja ye..hehe..

 trun dari counter
 
 dekat pool..keliling ni ada meja..dekat hujung sana dekat atas ada restaurant..dekat bawah pun ada..ramai la lepak-lepak minum-minum.. ni kalau dating dengan bf petang-petang syok je kan..hehe..

 kapal layar yang ada..

 lobby untuk ke kapal layar..

 lagi gambar kapal layar..



gambar atas ni masa dan makin malam..lampu pun dah pasang..

Malam-malam ada jugak ditayangkan perlawanan untuk EURO dekat Sailor Drink Shop..boleh lah kalau nak tengok bola ramai-ramai kan..

Bila tengok meja pool ni rasa nak main je..dah lama betul tak main pool atau snooker..tak de lah pandai sangat main pun..men suke-suke je..

Next holiday entah bila..ada gak rasa nak pegi holiday dengan kawan-kawan tak pun dengan family ke..last pegi holiday bawak family tahun lepas..pegi A'Famosa Melaka..tempat tinggal not bad..walaupun luar nampak teruk tapi dalam die ok..harga ok..dan dapat murah untuk ke water park kalau booking awal..kalau booking awal pun dapat tak payah beratur beli tiket..datang-datang je pegi dekat depan sekali..hehe..Insyaallah kalau dah kerja atau ada duit lebih nanti boleh bawak family pegi holiday lagi..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...