Thursday, 31 May 2012

Yayasan Bank Rakyat 2012

Hari dah buka untuk sesiapa yang berminat nak apply bantuan kewangan pendidikan bagi Yayasan Bank Rakyat..

Siap set dalam reminder nak isi form..hehe..

Boleh ke link Yayasan Bank Rakyat untuk isi borang dan dapatkan maklumat mengenani yayasan ini..

4 comments:

  1. so mcm mana ppbu bank rakyat ni ? dapat tak ?

    ReplyDelete
  2. Sy tak dapat pun PPBU ni..
    Lagi pun kalau syarat sekarang..

    Keutamaan diberikan kepada bidang pengajian seperti berikut :

    I. Perakaunan

    II. Perbankan

    III. Pengurusan Perniagaan

    IV. Sumber Manusia

    V. Ekonomi

    VI. Komunikasi Media

    VII. Undang-undang

    VIII. Sains Aktuari

    * PHD, Sarjana, Profesional, Ijazah Sarjana Muda dan Diploma dalam semua bidang pengajian
    * Sijil Kemahiran Malaysia (SKM) yang diiktiraf oleh MLVK dan Sijil Kemahiran lain yang diiktiraf oleh Badan Kerajaan (Malaysia) yang berkenaan..

    Bidang saya bukan dalam keutamaan mereka..:)

    ReplyDelete
  3. dokumen apa yang perlu kita hantar bersama borang permohonan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole pegi dekat link ni untuk isi borang..mungkin die ada senaraikan apa doc yg perlu dihantar selepas register..http://www.yayasanbankrakyat.com.my/index.php/?option=com_chronoforms&chronoform=registration..dan untuk maklumat dan kemusykilan boleh baca ni.. http://www.yayasanbankrakyat.com.my/index.php/hubungi-kami-ms/soalan-lazim-ms/pinjaman-pendidikan-boleh-ubah-ppbu-ms..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...