Thursday, 31 May 2012

Men In Black 3 (MIB3) for four..

Hari Selasa hari tu pegi s'ban..dari hari Isnin p.long sms dan call tanya jadi datang s'ban ke tak..sekarang berulang alik je dari rumah dia..kadang-kadang kene balik kampung emergency sebab ada keperluan dekat kampung pulak..selagi aku boleh bantu aku akan cuba sedaya upaya bantu yang termampu..

Bila p.long sms tanya untuk confirmkan hari datang s'ban dan akhirnya call sebab dia nak booking tiket wayang..nak bawak aku sekali..terus tak sampai hati..dan terus iye kan je..keluarga ni terlalu baik..selalu risaukan aku..sampai hantarkan pegi pejabat MARA siap masuk sekali..dan cakap ramai ahli keluarga risaukan aku..huhu..i dah 25 tahun kot..sangat caring sampai kadang-kadang rimas gak..hehe..

Jadi hari selasa malam menonton Men In Black 3(MIB3)..

 

Citer die ok lah..dah siri ke 3..Pada aku lebih kurang citer sebelum ni lah standard dia..tak de lah terlalu best dan tak de lah mengecewakan..jalan citer pun ok..part hujung-hujung la baru best..ada aksi dan babak yang menyentuh hati..

Aku jarang tengok wayang..biasa nya suke download je..tengok dekat lappy..kalau pegi tengok wayang selaunya dengan family p.long dan en.bf..kalau dengan en.bf selalunya citer dah lama kuar baru kita orang tengok..tanya pendapat orang dulu..kalau best baru tengok..last citer tengok dengan en.bf Fast Five dengan Gold Class ticket..rm50 each..rm100 for 2..aku memang suka mencuba.:))..lepas tu tengok pirate of the caribbean 3D..last tengok real steel..

Sape-sape tak tengok lagi boleh lah tengok MIB3..tengok poster dark shadow macam best je..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...