Tuesday, 22 May 2012

Invitation card

Balik je dari KL smlm sampai rumah dalam pukul 7 mlm..lepas mandi dalam pukul 8.30 terus ajak zack teman g rumah k.mie..k.mie da kol dan sms dari minggu lepas nak jumpa..ahad ni dah majlis birthday nyer..huhu..aku pun tak perasan..masa 1st time tunjuk design invitation card dekat k.mie, k.mie bagi tau nak agihkan kad seminggu sebelum majlis..minggu lepas busy sangat..g s'ban, g KL..sekali tengok kalender rupenye majlisnya ahad ni..huhu..

So semalam hantar goody bag ngn plastik tu dekat k.mie..tengok k.mie dah beli gula-gula, coklat ngn kacang tuk tetamu..lepas tu k.mie offer makan dekat rumah dia..disebabkan dia blum masak lagi kene lah tunggu dulu..dia nak masak ayam masak lemak..harus la tunggu..hehe..sementara tunggu tu tolong la k.mie packing kan barang-barang untuk gift tu..tak ambil gambar la pulak sebab tak bawa kamera..

k.mie mintak letak gambar angry bird la pulak dekat card jemputan tu..kene ubah design la macam ni..balik semalam cari-cari gambar angry bird..tapi tak mampu rasa nak buat..penat pun ye gak..tapi macam mana pun kene siapkan hari ni jugak..esok kene pg s'ban..pagi tadi m.long dah sms..tanya bila nak datang s'ban..tengah hari pulak k.mie sms tanya bila bole datang..huhu..sambung tido balik..kalau mengantuk tak mampu buat keje..hehe..alasan..bangun je terus buat kad..buat few design..nanti suruh pilih mana yang ok..senang..dah siap few design siap-siap terus g bahan..pegi bank..

petang tadi k.mie datang..mula-mula print doc untuk k.tih masuk uitm..lepas tu suruh k.mie pilih design..ada 2 design..print kad..sambil k.mie borak dengan wan ak pun potong kad..da settle senang..nanti boleh edarkan terus..buat kan design untuk thanks card..nak letak dalam goody bag..on the spot buat..print lepas tu gunting..dalam pukul 9 lebih k.mie balik..dah senang hati semua benda dah settle..alhamdulillah..

esok nak pegi s'baan..hari jumaat atau sabtu nak balik sini..hakim balik minggu ni..nak cuti sekolah kan..tadi sempat borak dia call..dah lama tak jumpa..huhu..nak call pun susah kene tunggu die yang call..sekolah tak boleh bawak hp kn..k.mie sempat request nak hadiah lukisan angry bird untuk birthday gegirl..petang tadi pun sen call..sempat bergosip..haha..dan booking die untuk ajak g kenduri tunang ikin minggu depan kalau en.bf tak available..

rindu nak pegi melaka..hari tu mula-mula nak pegi melaka..tapi tak jadi..dah sampai afamosa resort..tapi bilik full..ada pun tinggal 500++ satu malam termasuk deposit..huhu..so tukar plan..pegi port dickson..duduk tempat feveret..

 Avillion Admiral Cove Port Dickson

pape pun ak tetap rindukan melaka..banyak kenangan..

rindu melaka..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...