Saturday, 19 May 2012

Goody Bag

Petang tadi lepas je balik dari Cheras kenduri Bubble dan Lynn terus suruh En.bf drop dekat LRT Setiawangsa nak collect goody bag untuk Ikin dan K.mie..Dah lah masa tu da pukul 3 lebih..takut tak sempat je..kedai tutup pukul 6..sampai-sampai je sana orang ramai giler..dah nak musim kawen kan cuti sekolah nanti..

Untuk Ikin

Box

Pandangan depan

Pandangan tepi

Untuk yang ni Ikin order 100pcs..dan yang warna biru untuk kids katanya 50pcs..Dekat bawah ni pulak vbag untuk birthday party gegirl..invitation card tak siap lagi..tapi card dah beli masa en.bf balik minggu lepas..

Vbag 3 dozen
Sebelum collect aku sms k.mie nak bag tu ke tak..k.mie bg tau nak 30pcs untuk orang baca doa..kalau bagi budak-budak sayang kata nya..nanti dieorg buang..hehe..untuk budak-budak dia nak guna plastik je..masa collect barang tadi nampak plastik untuk party..so ambil kan untuk k.mie sekali gak..sms k.mie dah ambil plastik sekali..kalau tak suka plastik ak ambil ni tak pelah..bole beli yang lain..

Plastik party untuk k.mie

Plastik untuk party ni ad 50 pcs 1 packet..saja try beli..banyak jugak corak yang cantik-cantik..kalau ada event untuk di arrange next time bole suggest kan dekat customer..tak sabar nak pergi kenduri ikin dan attend birthday party gegurl nanti..rasa nak masak sesuatu hidangan yang best je..kalau lah dah masuk kelas pastri dan bakery dah boleh apply masa ni..hehe..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...