Wednesday, 9 May 2012

Cik Paris Diva Kampung

Disebab kan tak kerja lagi sekarang jadi banyak masa untuk menonton..lagi-lagi selalu skipping depan tv..jd tak de lah rasa cepat penat sangat..hehe..

Hari tu menonton cerite Cik Paris Diva Kampung..best jugak la cerita ni..aku memang suke genre cerita macam ni..sebab fun je..tengok pun rilek je..happy je..tak de lah cerita die heavy sangat sampai berdebar-debar..tertanya-tanya..kena berfikir ke..hehe..

Pelakon dia pun ok la..cinematography pn cantik..


Pelakon dia Liyana Jasmay dan Izzue Islam..Gambar ni di ambil dari blog ni..jangan mara ye pinjam gambar..hehe..

Lakonan Liyana Jasmay macam biasa jarang mengecewakan..hero nye pun boleh tahan lakonan nya dan boleh tahan handsome.. hehe..walaupun hero ni pelakon baru..nampak la variasi sikit kan..kalau tak hero tu orang yang sama je..bagi lah peluang dekat pelakon baru kan..

Pelakon lain pulak Elfira Loy..die ni pun boleh tahan jugak la kalau berlakon..

Elfira Loy
Dan seorang lagi pelakon yang membuat kan cerita ni best ialah BFF atau dalam bahasa melayu nya kawan baik kepada Liyana Jasmay dalam cerita ni..memanjang speaking je dalam ni..tp end of story ada bercakap dalam bahasa melayu jugak dia..hehe..pelakon baru jugak..kata nya adik beradik Anzalna Nasir named Mia Nasir..gambar die ni take from cari forum

Mia Nasir
Sesiapa yang tak menonton lagi bolehlah google and try download..mungkin ada..Now nak tengok 'Lawak ke der' for the second time..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...